Vi udbetaler den højeste skrotpræmie kontant, hurtigt og nemt samt helt omkostningsfrit for dig.

Når du afleverer, eller får afhentet din gamle, brugte, eller skadede bil til os får du en kontant skrotpræmie i hånden. Skrotpræmien fastsættes ud fra forskellige perimetre, og vi informerer dig under hele processen om hvordan vi beregner din skrotpræmie. For at få det mest præcise bud på skrotpræmien er det en god idé at have så mange detaljer som muligt klar omkring bilen når du ringer eller skriver til os. På den måde sikres du det bedste tilbud på en skrotpræmie uden vi har set bilen, således du ikke bliver skuffet når vi kommer og henter eller du kommer med bilen. Vores afhentning er naturligvis gratis for dig, da det skal være omkostningsfrit at skrotte for dig.

Du kan naturligvis forvente en minimumspris når vi laver en skrotpræmie vurdering til dig, men mange bliver overraskede over skrotpræmien når det er for bilen der er fra halvfemserne og opefter. Disse udløser typisk en højere skrotpræmie. Prisen fastsættes ud fra sandsynligheden for videresalg af reservedele oveni statens minimumspris samt udgifterne til ophugningen.

Det er vigtigt at huske, at den skrotpræmie du får i hånden er er din og du skal ikke betale skat af den. Det beløb vi fastsætter, er det du beholder. Du skal huske din registreringsattest når du kommer til skrotningen, så skal vi nok sørge for afmelding af dine plader og tilbageførsel af dine forsikringspenge og grønne afgifter. Ring for et uforpligtende tilbud – det koster ikke noget at spørge. Pludselig sidder du måske med en meget stor skrotpræmie i hånden og uden en gammel bil, der alligevel aldrig kunne gå igennem syn igen, til at fylde på din grund. Skynd dig at kontakte os – vi reagerer hurtigt.