Reklame for en Elektriker i Stenløse?

Hvis du har en elektriker forretning i Stenløse og du føler at omsætningen godt kunne være lidt bedre, så skal du lige tage et øjeblik og overveje om du gør nok reklame for dig selv. Dette kan blandt være ved at sætte et firma logo på bilen. Dette giver dig derfor mulighed for at reklamere for dig selv imens du kører rundt til dine opgaver. Det gør også at dem der ser din bil, tænker på dig næste gang de skal bruge en elektriker i Stenløse. Hvis du kun laver arbejde i Stenløse, så vil beboerne hurtig opdage at din bil, tit er i byen, og derfor huske navnet på dit elektriker firma i Stenløse.

Internet reklame for en elektriker i Stenløse

Du kan også reklamere på internettet. Dette kan du blandt via Facebook, som tillader at du kan oprette din egen side, og gamle/nye/nuværende kunder kan ’like’ din side og følge med i din udvikling. Dette gør også at du kan komme med opdateringer som elektriker i Stenløse, og derved komme frem på dine følgeres forside. Du kan også lave konkurrencer, hvis du vil have et lille boost. Dette kan være at du tjekker vinderens stikkontakter og skifter eventuelle beskadiget ud. Vinderen er en tilfældig som ’deler’ dit billede. Dette gør at du som elektriker i Stenløse, bliver delt ud til nogle potentielle kunder.

Reklamer i radioen for en Elektriker i Stenløse

Du kan også vælge at lave din egen radioreklame for dit elektriker firma i Stenløse. Det giver potentielle kunder mulighed for at høre dig, mens de er på vej på arbejde. Det er en klassisk reklame løsning, og har for mange personer i gennem tiden virket rigtig godt. Du kan også vælge at lave et banner, og få en hjemmeside til at reklamere for dig. Som elektriker i Stenløse er det nemlig vigtigt konstant at holde sin kundekreds vedlige.