Mini MBA og kursusdagene (hvad sker der, hvem deltager, hvilke emner inddrages – kommende oplægsholdere)

De aktive kursusdage fungerer ofte som et supplement til de online uddannelsesløsninger, hvor du som deltager selv er ansvarlig for at få læst pensum, inden eksamen foreligger. Denne uddannelsesform kaldes Blended Learning og vinder sig i øjeblikket frem i det danske erhvervsliv. Flere og flere danskere, herunder især de danske kvinder, bliver nemlig konstant mere karriereorienterede, og selvom de gerne vil udvikle sig og sine evner, er det ikke en option at sætte karrieren på pause. Blended Learning er optimal for dig, der kan nikke genkendende til forrige sætning, da du her kun skal afsætte en dag per modul i løbet af hele uddannelsesperioden.

Men hvad går kursusdagene så ud på? Ja, det afhænger af den uddannelse, som du har valgt at tage. Til hvert modul hører der en fysisk kursusdag, hvor en kendt og relevant opdragsholder kommer ud og underviser deltagerne i det materiale, som de selv har læst og arbejdet med i det netop afsluttede modul. Indholdet, oplægsholderne og formen varierer altså fra kursusdag til kursusdag og fra modul til modul.

Hvis vi tager udgangspunkt i Probanas, der er den førende leverandør af efteruddannelser på det danske marked, er Probana’s Mini MBA uddannelse opdelt i seks moduler. Oplægsholderne varierer også her på de forskellige moduler, da det afhænger af de givne samarbejder med oplægsholderne. På første modul underviser Anne Bang, der er ekstern lektor på Copenhagen Business School, erhvervspsykologen Camilla Raymond, administrerende direktør Klaus Lund, administrerende direktør Markus Bjørn Kraft, konsulent Monica Needgaard og erhvervspsykolog Morten Ejlskov. Alle underviser dog ikke på samme tid men varierer fra uddannelsesstart til uddannelsesstart, da oplæggene selvfølgelig skal passe ind i ovenstående oplægsholderes kalender.
Alle undervisere er specialister inden for deres område og underviser i de emner, der er relevante for det givne modul. Kursusdagene giver deltagerne en unik mulighed for at få vendt og diskuteret nogle problematikker med de andre deltagere og desuden møde nogle ligesindede.