Gavekort mad, hvor finder man det?

Jeg gik ind på menucard.dk som er Danmarks største spiseklub. Her får man rabat på restaurant besøg. De har mad i alle genre og man kan få god rabat på lækre spisesteder. Med gavekortet fulgte samtidig tre måneders gratis medlemskab. Det var jo fedt – så kunne jeg spise ude med rabat på restauranter i København.

Juleaften kom og hun åbnede sin gave. Det var intet i pakken bortset fra et stykke papir. Det er nemlig så smart at dit gavekort ligger på nettet. Så er du fri for at have ekstra kort liggende i din pung.

Et gavekort til mad er super fedt, da du både kan spise en sandwich alene, men også invitere folk ud på en hyggelig middag i lækre omgivelser. Der kan vælges mellem utallige restauranter i både København, Århus, Odense og Aalborg. Jeg blev derefter inviteret ud på lækker MenuCard restaurant af min mor. Da vi kom fik vi straks et glas cava med orangelikør og et menukort at kigge på. I stedet for at blive spurgt om hvad vi ville have, blev vi spurgt om der var nogen af forretterne vi IKKE ville have. Der var et par ting der blev valgt fra pga. pladsmangel i maven, men ellers havde vi mod på det meste. Vi blev bænket ved husets bedste bord og så strømmede lækkerierne ellers i mod os i en lind strøm. Menuen står på en tavle der hænger i restauranten.

Anne, som hverken er til muslinger eller snegle, blev trakteret med den franske løgsuppe. Den var en kraftig bullerbasse, kogt på oksefond og med ostegratinerede croutons i. Jeg fik lov til at smage og den var skøn!

Tusind tak for en skøn aften til restauranten, og tak til MenuCard for at levere gavekortet.