Er design møbler ikke alt for dyre?

Her i Danmark ser mange, design som en ting kun de rige har råd til, og noget der ingen praktisk anvendelse har, men det er ikke nødvendigvis rigtigt. Selvfølgelig er der mange der ikke lige har råd til at gå ud og erstatte alle deres møbler med nogle der er tegnet af Arne Jacobsen, eller Hans Wegner, men det kan godt være at man har råd til en enkelt ting. Hvis man har det ind imellem, kan det godt give pote på sigt, og man kan ende med at få en helt god samling gennem et langt liv, og til sidst kan man læne sig tilbage i sine gode stol og se på ens hjem der prydes af kronen af dansk design.

Man sidder godt i design møbler

Møbler der er designede og berømte er det selvfølgelig på grund af deres udeende, men det er ikke udelukkende på grund af det, de er så populære. En af grundende er også funktionaliteten og komforten der hører til et sådant møbel, for det er nemlig heller ikke helt af vejen. Der var en grund til at John F. Kennedys foretrukne stol var en god dansk designet stol, nemlig ”den runde stol” der var designet af Hans Wegner, og han mente at stolen gav komfort som ingen anden stol han havde haft.

Design møbler er af god kvalitet

Design møbler falder ikke bare lige fra hinanden. De kommer helt klart til at holde i mange år, og de er ikke bare lavet på et samlebånd af plastik, men af dygtige håndværkere der har haft ved de gode materialer, og har lavet et godt stykke håndværk. Det er ikke nemt at slå i kvalitet, og det er også lækkert at have med at gøre.