At uddanne sig til tømrer i Silkeborg

Det har længe været tabubelagt at være håndværker. Medierne prædiker oftere og oftere om, at de unge er dumme, slatne, løgnagtige og ikke lever op til alle andre unges standarder rundt i verden og at de derfor bør stramme op og tage sig en lang videregående uddannelse på universitet, så de kan få sig et fast stabilt job med en fast, stabil indkomst. Der er ikke hold i at gøre andet, end at blive akademiker. Det er den eneste vej frem, ifølge medierne og ifølge flokken på Borgen i København.
Tømrer Silkeborg

At være tømrer i Silkeborg blev pludseligt det nye sort

Men pludselig vendte markedet og udvikling. Pludselig var det ikke det eneste rigtige at tage en lang, hård, boglig uddannelse på Universitet. Det blev pludseligt svært at være ung akademiker, som lige er blevet udklækket fra universitet. Der var pludselig ikke nok jobs til alle. Og hvem vælger arbejdsgiveren så? Den erfarne, modne akademiker, eller den nyuddannede, unge, uerfarne akademiker som aldrig i sit liv har forladt skolebænken, men er gået direkte i gennem uddannelsessystemet uden at udforske sig selv eller verden? Ja, svaret er lige til højrebenet. Derfor blev det pludselig moderne igen at tage sig en håndværkeruddannelse, for eksempel uddannelsen som tømrer i Silkeborg. Ingen har jo lyst til at være arbejdsløs akademiker på dagpenge, som sidder derhjemme og håber på en dag at blive ansat i et job, hvor ens evner og uddannelse bliver udnyttet.
Når man er tømrer i Silkeborg, skal man aldrig frygte for at blive valgt fra på grund af manglende erfaring i forhold til en ældre tømrer fra Silkeborg, for der er inkluderet så meget praktisk arbejde i uddannelsen, at man ikke er bagud i forhold til arbejdsmarkedet, når man bliver færdig. Det er da smart.