Årets store Julefrokost i København bliver MEGA stor

Vær med til den store julefrokost i København

Medina, Rasmus Seebach og Jonatan Spang. Disse navne vil med garanti tiltrække et kæmpe publikum uanset hvor og hvornår de spiller og underholder. Men de vil alle tre være på scenen når årets store Julefrokost skal afholdes i Valbyhallen i København. Og hvis det skulle ikke være nok, så kommer Chili Klaus og Cruise Band også og underholder sammen med DJ UBBE. Større bliver det ikke.

Den store aften begynder med at Chili Klaus kigger forbi med nogle af sine stærkeste chilier hvor han vil fortælle en historie eller to om sine oplevelser med de stærke chilier og reaktionen mennesker får når de spiser dem. Ja, årets store Julefrokost bliver meget hedt. Efter Chili Klaus kommer Jonatan Spang som altid er garanti for god underholdning og mon ikke at han er i ekstra oplagt humør på årets store Julefrokost i København. Mavemusklerne og lattermusklerne bliver nok brugt mere end godt er, så husk at varme op.

Efter spisning som nok bliver en af de helt store kulinariske oplevelser kommer aftenens store musikalske oplevelse. Det er nemlig Danmarks største pop navne som kommer forbi og underholder publikum indtil de ikke kan mere. Det er nemlig Medina og Rasmus Seebach som vil synge og underholde på årets store Julefrokost i København.

Den store Julefrokost i København bliver nok den største Julefrokost i byen men man fristes til at sige at det bliver den største Julefrokost i landet. Og du skal ikke snydes for denne oplevelse. Selvfølgeligt skal du deltage i denne festlighed som vil blive fyldt med god underholdning som vil markere den som den helt store Julefrokost i København. Så skynd dig og inviter dine venner og veninder for dette bliver en af de store aftener man ikke må gå glip af.